U bevindt zich hier: De Bron » BSO Fiori

BSO Fiori

Bij Kindcentrum Fiori verzorgt Prokino hele en halve dagopvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse voor kinderen van 0 jaar tot 13 jaar.

Kinderdagverblijf Fiori
In de dagopvang is er opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar voor halve of hele dagen. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag ven vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Bij meerdere inschrijvingen gaan wij ook opvang bieden op woensdag.

Elke dag heeft een vast ritme waarbij de kinderen op dezelfde tijden aan tafel gaan. Dit geeft regelmaat en structuur in de dag. Bij de baby’s houden we rekening met het ritme van thuis. Daarnaast is er natuurlijk tijd om te spelen, te knutselen, boekjes te lezen, te knuffelen en te slapen. Zowel binnen als buiten is de ruimte ruim en nodigt uit tot spelen, zodat er meer dan genoeg te beleven valt. Kindercentrum Fiori werkt met Vroeg- en Voorschoolse –Educatieprogramma (VVE) genaamd Uk en Puk Op deze manier stimuleren we de kinderen, hoe klein zij ook zijn, in hun ontwikkeling. Zo gaan zij straks goed voorbereid naar de basisschool. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen!

Voorschoolse opvang
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bieden we opvang van 07.00 tot schooltijd. De voorschoolse opvang is in het lokaal van de BSO. De kinderen kunnen spelen in de ingerichte hoeken of op de bank een boekje lezen. Voor schooltijd brengt onze pedagogisch medewerker uw kind naar de klas.

BSO Fiori
Wij bieden voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 op maandag-, dinsdagdonderdag- en vrijdagmiddag opvang na schooltijd tot 18.15. Na het eten en drinken kunnen kinderen kiezen wat zij gaan doen. Wij bieden activiteiten in thema’s in het kader van ons programma. Daarnaast is er veel gelegenheid tot buitenspelen op de speelpleinen van de school. Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers. Ook bij deze vorm van opvang geldt dat we bij meerdere inschrijvingen opvang gaan bieden op woensdagmiddag. Ook wanneer uw kind op maandag, dinsdag of donderdag vanaf 12.00 uur vrij is van school kunt uw contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie en/of inschrijving
Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website www.prokino.nl of bij onze klantenservice op telefoonnummer 0341 427 249