Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS De Bron? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meld uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Open dag en kennis maken

De eerste dinsdag van februari kunt u onze school binnenlopen op de Open Dag. Ook de zaterdag voorafgaand aan deze dag, is de school geopend. Exacte tijden vindt u in de regionale kranten.

Ook op andere momenten in het jaar laten wij ook graag onze school zien. U bent van harte welkom! U kunt een afspraak maken met Gerrieke Blikman of Elice Boonen, directeuren van De Bron. Bereikbaar op 0341 – 426 704 U kunt ook een e-mail sturen: infobron@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Download de gids hier: Schoolgids 2021-2022. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. E-mail: infobron@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Wat fijn! U kunt uw kind aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier op te sturen of af te geven. Download het hier: Aanmeldformulier CBS De Bron. Liever een papieren versie? Kom gerust even langs, of neem contact met ons op zodat wij deze toe kunnen sturen.

Om alvast een beetje te wennen aan de nieuwe school mogen de kinderen voor hun verjaardag een dag op school komen kijken. In overleg met de leerkracht wordt bekeken op welke dag dit het best uitkomt. We willen dan ruim de tijd nemen om uw kind aan de nieuwe omgeving te laten wennen. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten.

infobron@stichtingvco.nl

Rondleiding / Gesprek aanvragen