Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS De Bron? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meld uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Open dag en kennis maken

Op woensdag 20 maart 2024 kunt u onze school de hele dag en avond binnenlopen op de Open Dag. Exacte tijden vindt u in de regionale kranten.

Ook op andere momenten in het jaar laten wij ook graag onze school zien. U bent van harte welkom! U kunt een afspraak maken met Annelies Koning of Kim Los, directeuren van De Bron. Bereikbaar op 0341 – 426704 U kunt ook een e-mail sturen: infobron@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Download de gids hier: Schoolgids 2022-2023. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. E-mail: infobron@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Wat fijn! U kunt uw kind aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier op te sturen of af te geven.

Om alvast een beetje te wennen aan de nieuwe school mogen de kinderen voor hun verjaardag een dag op school komen kijken. In overleg met de leerkracht wordt bekeken op welke dag dit het best uitkomt. We willen dan ruim de tijd nemen om uw kind aan de nieuwe omgeving te laten wennen. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten.

infobron@stichtingvco.nl

Rondleiding / Gesprek aanvragen