Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS De Bron? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meld uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids die te downloaden is via de volgende link: CBS De Bron Harderwijk (23CH) (Harderwijk) | Scholen op de kaart

U kunt deze ook aanvragen door een mail te sturen naar: infobron@stichtingvco.nl

Wij sturen u onze schoolgids dan toe via de mail of per post.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Wat fijn! U kunt uw kind aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier op te sturen of af te geven.

Om alvast een beetje te wennen aan de nieuwe school mogen de kinderen voor hun verjaardag een dag op school komen kijken. In overleg met de leerkracht wordt bekeken op welke dag dit het best uitkomt. We willen dan ruim de tijd nemen om uw kind aan de nieuwe omgeving te laten wennen. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten.

infobron@stichtingvco.nl

Rondleiding / Gesprek aanvragen