Prokino Fiori

Een fijne samenwerking

De Bron werkt samen met Prokino Kinderopvang, een externe organisatie. Samen staan we voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Prokino biedt opvang voor meerdere scholen van Stichting voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk.

Kinderdagverblijf Fiori

In de dagopvang is er opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar voor halve of hele dagen. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag ven vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Bij meerdere inschrijvingen gaan wij ook opvang bieden op woensdag.

Elke dag heeft een vast ritme waarbij de kinderen op dezelfde tijden aan tafel gaan. Dit geeft regelmaat en structuur in de dag. Bij de baby’s houden we rekening met het ritme van thuis. Daarnaast is er natuurlijk tijd om te spelen, te knutselen, boekjes te lezen, te knuffelen en te slapen. Zowel binnen als buiten is de ruimte ruim en nodigt uit tot spelen, zodat er meer dan genoeg te beleven valt.

Voorschoolse opvang

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bieden we voor leerlingen die gebruik maken van de BSO, opvang van 07.00 tot schooltijd. De voorschoolse opvang is in het lokaal van de BSO. De kinderen kunnen spelen in de ingerichte hoeken of op de bank een boekje lezen. Voor schooltijd brengt onze pedagogisch medewerker uw kind naar de klas.

BSO Fiori

Wij bieden voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 op maandag-, dinsdagdonderdag- en vrijdagmiddag opvang na schooltijd tot 18.15. Na het eten en drinken kunnen kinderen kiezen wat zij gaan doen. Wij bieden activiteiten in thema’s in het kader van ons programma. Daarnaast is er veel gelegenheid tot buitenspelen op de speelpleinen van de school. Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers. Ook bij deze vorm van opvang geldt dat we bij meerdere inschrijvingen opvang gaan bieden op woensdagmiddag. Ook wanneer uw kind op maandag, dinsdag of donderdag vanaf 12.00 uur vrij is van school kunt uw contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website www.prokino.nl of bij onze klantenservice op telefoonnummer 0341 427 249

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken