Betrokken bij school

We vinden het belangrijk dat ouders en school een hechte band hebben. We zijn ervan overtuigd dat de betrokkenheid de ontwikkeling van uw kind positief ondersteunt.
Het meeste contact zal plaatsvinden met de leerkracht van uw kind. U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek wanneer u vragen heeft of wilt aangeven dat u ergens niet tevreden over bent. U kunt de leerkrachten het gemakkelijkst bereiken via Parro.

Voelt u zich niet gehoord door de leerkracht of wilt u een algemeen schoolprobleem bespreken dan kunt u een afspraak maken met de directeur. Er wordt dan nader bekeken of en op welke manier er een oplossing mogelijk is.

Op de hoogte blijven

Wij willen u graag op de hoogte houden van alles wat er op school gebeurt. Hiervoor ontvangt u iedere drie weken onze digitale nieuwsbrief. Hierin staan wetenswaardigheden en actuele informatie over de school. Ook zijn er door het jaar heen verschillende contactmomenten, deze vindt u terug in onze kalender.
We beginnen het jaar met de startgesprekken. U, uw kind en de leerkracht gaan samen in gesprek over wat uw kind nodig heeft.
Ook ontvangt u aan het begin van het schooljaar een informatiebrief met wetenswaardigheden van de desbetreffende jaargroep. De leerkrachten van groep 3 nodigen daarnaast de ouders uit voor een informatieavond.

De ouderraad

De ouderraad houdt zich bezig met allerlei organisatorische zaken die de school ten goede komen, zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen, avondvierdaagse, schoolontbijt, sportdag etc. Dankzij de inzet van ouderraadsleden kunnen veel gezellige activiteiten plaatsvinden.

De ouderraad heeft geen zeggenschap in beleidsmatige zaken. De ouderraad bestaat uit ouders van onze leerlingen. Wilt u meedenken en -doen in de ouderraad dan kunt u contact opnemen met de directie. Zij zullen u de gegevens van de ouderraad verstrekken.